Gezonder door een gebouw thinglink

Gezonder door een gebouw

HEALTHY IS THE NEW WEALTHY

De grote meerderheid van professionals in onze sector ziet een directe link tussen vastgoed en de gezondheid van haar gebruikers. Onderzoeksresultaten bevestigen hun gelijk. Beweeg je muis over de interactieve afbeelding om te ontdekken welke verbanden er onder andere zijn. Laat ons in de comments weten welke stappen jij als werkgever of werknemer al hebt genomen.


De callcentermedewerkers van Saint-Gobain (Noord-Amerika) werden dubbel zo productief na hun intrek in een nieuw kantoor met een fitnesscentrum, wandelpaden en overal uitzicht op groen.


Als vastgoed bevordert dat mensen meer rondlopen en interactie met elkaar hebben, levert dat niet alleen innovatie en creativiteit op, maar ook gezondere medewerkers. Het onderzoek heeft namelijk aangetoond dat 6 tot 9% van alle sterfgevallen wereldwijd te maken hebben met lichamelijke inactiviteit.

Lees meer in het rapport Well Workplace van Cushman & Wakefield
Of bekijk een samenvatting van het rapport.


Het Australische Medibank zag dat er 80% beter samen werd gewerkt toen het bedrijf zijn intrek had genomen in een nieuw kantoorgebouw gevuld met planten, een open haard op elke verdieping, sportfaciliteiten en 26 verschillende werkruimtes.
Laat uw ervaring, mening en/of visie horen en praat mee over dit Duidelijk. bericht

Voeg uw eigen reactie toe

Vertel ons uw mening!