Market Intelligence

Cushman & Wakefield introduceert Market Intelligence

Cushman & Wakefield introduceert Market Intelligence. Onder deze vlag geven de professionals van de organisatie, waaronder data-analisten en researchers, antwoord op de toenemende behoefte in de sector aan gedetailleerde kennis over de vastgoedmarkt en bieden zij opdrachtgevers continu toegang tot de meest actuele vastgoeddata via een online Market Intelligence portal. De nadruk binnen Cushman & Wakefield’s Market Intelligence ligt op analyse, interpretatie en duiding van marktdynamiek ten behoeve van strategische vastgoedbeslissingen en versterkt de transformatie van de vastgoedadviseur naar een Professional Services Company.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands: “We zien dat er in de vastgoedmarkt een steeds grotere behoefte is aan een Professional Services Company die opdrachtgevers begeleidt bij het maken van de beste en toekomstbestendige vastgoedbeslissingen voor hun organisatie. Om op dit niveau te opereren is het van groot belang dat wij met data-driven professionals werken die vooruit durven kijken. Mensen die data over markten en marktdynamiek kunnen vertalen naar kennis en betekenis voor opdrachtgevers, zodat zij data-gedreven beslissingen kunnen nemen én de beste transacties realiseren.”

Market Intelligence heeft tot doel de vastgoedmarkt transparanter te maken door markt- en sectorpublicaties en het bijhouden van marktdata zoals dit al sinds de jaren 80 door Cushman & Wakefield wordt gedaan. Hierin wordt vooruitkijken en benchmarking op basis van de meest actuele marktbewegingen volgens Cushman & Wakefield steeds belangrijker in combinatie met een directe en actieve relatie met opdrachtgevers door de professionals.

Frank van der Sluys, Head of Market Intelligence: “Research is een containerbegrip en heeft doorgaans een reactief karakter. Voor onze opdrachtgevers zijn we proactieve kennispartners die kennis actief en direct aandragen. Wij ondersteunen daardoor niet alleen de totale business van onze eigen organisatie maar lopen in een aantal gevallen ook letterlijk voor de business uit door van data, specifieke kennis op maat te maken. Afhankelijk van het vraagstuk sluiten vervolgens professionals van andere afdelingen aan. Market Intelligence doet meer recht aan ons specialisme, onze vaardigheden en onze tools en maakt onze proactieve aanpak en directe data driven business expliciet.”Laat uw ervaring, mening en/of visie horen en praat mee over dit Duidelijk. bericht

Voeg uw eigen reactie toe

Vertel ons uw mening!