_BRA3011_1280px

WTC Utrecht: een stedelijke verbinding

2018 markeert de officiële opening van WTC Utrecht. WTC Utrecht is meer dan gewoon een gebouw en zal fungeren als stedelijke verbinding die mensen, (internationale) bedrijven en vijfsterrenservices bij elkaar brengt. Een kantoorgebouw dat de dynamiek in het gebied verbindt met de inspiratie, aspiratie en ambities van de gebruikers. Met recht dus een ‘urban connection’.

Meer dan 88 miljoen passanten benutten jaarlijks de looproute langs WTC Utrecht. Het gebouw is ontworpen met de bewegingen van de mensen erin en eromheen in gedachten: alles draait om samenkomen en delen. Dat kan voor de ontspanning zijn, maar ook in de werkomgeving worden co-creatie en coproductie maximaal gefaciliteerd. Het WTC nodigt voorbijgangers uit om binnen te komen, verbindt ondernemers en organisaties en faciliteert B2B-activiteiten. Hierbij ligt de nadruk op gezonde productiviteit. Alles is ingericht op de behoeftes en het welzijn van de gebruikers, wat in de snelst groeiende stad van Nederland met name de Millennials aan zal spreken.

Utrecht: snelst groeiende stad van Nederland

CBRE Global Investors heeft met de ontwikkeling van WTC Utrecht zijn gelijke gevonden in de gemeente Utrecht: een stad die streeft naar een gezonde stedelijke woonomgeving voor alle mensen, professionals, bedrijven en instellingen in Utrecht. In Nederland is Utrecht de snelst groeiende stad met de beste fundamenten op het gebied van economische groei, bevolkings- en banengroei. Utrecht vertoont samen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven een bovengemiddelde economische groei van 3,5 procent. In de periode van 2016 tot 2030 zal de bevolking in Utrecht naar verwachting met bijna 20 procent groeien. De nauwe samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen geeft Utrecht een unieke concurrentiepositie en een sterke positie in de ‘war for talent’ vanwege het hoge opleidingsniveau.

Services op hotel niveau in een gezonde stedelijke werkomgeving

De WTC Utrecht-community omvat ondernemende professionals en succesvolle bedrijven die hun eigen unieke succesverhalen creëren door middel van samenwerking en co-creatie. WTC Utrecht faciliteert de community door het verbinden van ondernemers en organisaties, het optimaliseren van B2B-activiteiten en het faciliteren van bedrijfsgroei door klantgerichte faciliteiten en services. In een omgeving die ontworpen is met duurzaamheid als uitgangspunt. Dit komt onder meer tot uitdrukking in de kwaliteit van lucht, licht, geluid, comfort en slim ruimtegebruik. Elementen die leiden tot verbetering van zaken als productiviteit van medewerkers, betrokkenheid en retentie.

Een belangrijk onderdeel binnen de WTC-community is het flexibele service-aanbod afhankelijk van behoeften van de gebruikers en de bezoekers. Hoogwaardige services die waarde toevoegen aan de kwaliteit van hun bedrijf, maar ook aan hun leven en welzijn. Daarom biedt het nieuwe WTC Utrecht een vijf-sterrenservice beleving waarbinnen mensen en bedrijven in staat zijn te excelleren en maximale prestaties en resultaten te boeken. Deze holistische benadering van het verbinden van mensen met bedrijven heeft geleid tot een eigen ‘work, live & play’ omgeving die duurzaam succes ondersteunt voor zowel de gebruikers als de bezoekers.

Meer informatie over WTC Utrecht? Laat een reactie achter en Cushman & Wakefield adviseurs Tim de Vries en Patrick Hooft Graafland nemen contact met u op.Laat uw ervaring, mening en/of visie horen en praat mee over dit Duidelijk. bericht

Voeg uw eigen reactie toe

Vertel ons uw mening!